Mini Cart

Livrare

Metoda de livrare

Comanda dvs se livreaza prin Fan Curier oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea este gratis pentru comenzi ce depasesc 200 RON.

Este important de stiut ca livrarea produselor de catre firma de curierat nu include  optiunea de desfacere a coletului  in prezenta transportatorului, care ar permite un refuz al comenzii in cazul unor posibile neconcordante. Daca ulterior doriti sa returnati comanda, va rugam sa cititi sectiunea « Politica retur ».

Precizam ca produsele comandate online ajung la dvs numai prin intermediul firmei de curierat rapid si nu putem da curs solicitarii dvs de a le ridica personal din sediul nostru.

Termenul de livrare

Termenul de livrare al comenzii este cuprins între 3 și 5 zile lucrătoare de la data plasarii ei. Odata acceptata, ne obligam sa va livram comanda in cel mai scurt timp posibil. In mod exceptional, in perioadele de vanzari cu pret redus este posibil ca termenul de livrare sa fie depasit, urmare a numarului mare de comenzi de procesat, atat in sensul pregatirii lor, cat si in ceea ce priveste livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid.

Receptia produselor

În momentul primirii produselor de la curier, aveti obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@ladyvond.ropentru a ne comunica acceptul sau refuzul dvs. In acest din urma caz, daca ati efectuat plata on line vi se va returna contravaloarea produselor.  Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezinta confirmarea dvs ca ati primit un colet integru, sigilat. In acest caz, va rugam sa pastrati atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi va rugam sa consultati sectiunea « Politica retur ».

De la data livrarii, toate riscurile asupra produselor se transmit catre Cumparator.